06 – 44834591 info@jeangstvoorbij.nl

Aanpak

Aanpak

Na het begeleiden van honderden klanten kwam ik tot de conclusie: uiteindelijk is elke hulpvraag terug te brengen tot een blokkerende angst. Het is dus de kunst deze angst te identificeren en vervolgens op te ruimen. En dan zie je prachtige resultaten ontstaan.

Misschien heb jij overduidelijk in beeld welke angst jou belemmert. Het kan echter ook heel goed zijn dat hij zich niet zo helder manifesteert. Of dat hij volledig onterecht of futiel lijkt. Wat het ook is, voor jou is de angst reëel en hij houdt je tegen in je ontwikkeling. En dat is waar we aan gaan werken.

Speels, veilig en ontzettend effectief
Samen gaan we op zoek naar de angst die jou tegenhoudt. Ik neem je bij de hand en ik leer je hem stap voor stap onder ogen zien. Om deze vervolgens op een veilige, speelse en heel effectieve manier op te ruimen. Ik help je de angst te ontkrachten in een soort geleide visualisatie. Denkbeeldig ruim je hem op, daar waar hij zich manifesteert (in je hoofd, in je lijf). Je zult direct opluchting ervaren als je merkt dat je de angst zo makkelijk kunt loslaten.

Het is speels, veilig, snel en ontzettend effectief. Maar vergis je niet, je laat je angst op een diepe laag los. Je krijgt er direct ruimte, vrijheid en levensvreugde voor terug. Je ontwikkeling komt vervolgens ‘als vanzelf’ weer op gang.

Gemiddeld vijf sessies, en soms is 1 al genoeg
Als je graag door mij begeleid wilt worden, kun je telefonisch of via de mail contact met mij opnemen. Na dit eerste contactmoment plannen we een intake á €20 (contant) in.

In de intake hanteer ik een korte, maar heel krachtige vraagtechniek die jou helpt duidelijk en concreet woorden te geven aan wat speelt. Ook als je dat bij binnenkomst in mijn praktijk misschien helemaal nog niet helder had. Dus in dat eerste gesprek gebeurt er al heel veel!

Op basis daarvan kan ik inschatten hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben. Als je met mij verder wilt, dan plannen we de eerste 2 sessies in. Deze kosten samen €185,=.  Tijdens de laatste sessie bepalen wij gezamenlijk of er nog vervolgafspraken (€75) worden gemaakt. Regelmatig coach ik ook aan huis. Afhankelijk van de afstand komt er een meerprijs op de coachingssessies en reken ik €0,25 per kilometer.

Vaak zijn niet meer dan vijf sessies nodig. Meestal zie ik mijn cliënten 3 keer. En heel soms is zelfs 1 sessie voldoende!

Wacht niet langer, en zet die stap naar vrijheid en levensvreugde
Ben jij er klaar voor om je angsten los te laten? Wil jij blijvende stappen zetten? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op.

Houd de agenda in de gaten voor de verschillende workshops die je bij Je Angst Voorbij kunt volgen.

“Je hebt wonderen verricht. Ik voel me veel rustiger, kan benoemen hoe ik me voel en wat ik vind. En ik slaap veel beter. Daar ben ik heel blij mee!!!!”

Anoniem

CONTACT / INFORMATIE