06 – 44834591 info@jeangstvoorbij.nl

Over Anni

Over Anni

Ik ben Anni Westerduin. Al 25 jaar echtgenote van Maarten. En moeder van drie opgroeiende jongens.

In 1965 kwam ik in Kollum ter wereld. Als oudste dochter in een gezin van drie kinderen groeide ik op in een echt onderwijzersgezin. Niet gek dat ik na mijn middelbare-schoolperiode besloot juf te worden, toch?! Ik ging studeren aan de Pedagogische Academie. En de liefde en mijn werk brachten mij begin jaren ‘90 naar de Randstad.

Vanaf mijn allereerste dag als leerkracht, werd ik geraakt door kinderen die op welke wijze dan ook opvielen. Omdat ze moeite hadden met leren, of omdat ze ‘ander’ gedrag lieten zien. Om juist die kinderen te kunnen begeleiden besloot ik in 2010 tot een opleiding tot kindercoach. Een jaar later, in 2011, startte ik mijn praktijk op.

Omdat ik het lastig vond de brug te leggen van leren (de leerkracht in mij) naar emotionele coaching (de kindercoach in mij), volgde ik eind 2011 de opleiding tot MatriX-coach. En daar gebeurde iets magisch. Ik maakte kennis met een methodiek die helemaal bij mij past:
kort, krachtig, to the point en zeer effectief.

In de jaren die daarop volgden, begeleidde ik honderden kinderen en volwassenen. Ik ontdekte dat aan een hulpvraag in bijna alle gevallen een angst ten grondslag ligt. En dat er, als je die angst weet te ontrafelen en opruimen, prachtige dingen gebeuren.

Ondanks dat ik inmiddels echt wel weet dat het zo werkt, blijft het mij elke keer weer verwonderen hoe ik de lichaamshouding, stem en mimiek van mijn klanten onder mijn ogen drastisch zie veranderen. En het mooie is: als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt, kun je hem ook bij jezelf toepassen als dat op een later moment nodig mocht zijn. Mijn klanten gaan dus naar huis met een prachtige tool in handen.

Sinds begin 2020 ben ik één van de MatriXtrainers. Je kunt via https://matrixmethode.nl/aanbod/ een training bekijken en boeken. Wil je de training bij mij volgen, neem dan direct contact met mij op!

Meer weten? Online of aan huis? Tarieven? Neem gerust contact met mij op!

CONTACT / INFORMATIE