06 – 44834591 info@jeangstvoorbij.nl

Particulier

Particulier

Angst kan je leven behoorlijk in de weg zitten. Angst maakt dat je dingen die je heel graag zou willen doen, niet meer doet. Angst zorgt voor heel effectief vermijdingsgedrag. En dat is een mooie oplossing. Voor even. Het vervelende is: de angst wordt hierdoor alleen maar groter.

Stel je voor, je bent bang voor spinnen. Je weet dat spinnen in de tuin zitten in de herfst. Zeker onder dat afdakje van de schuur. Daar hoef je niet te zijn, alleen als je de vuilnisbak buitenrijdt. Dus dat laat je door je partner doen. Probleem opgelost. Toch? En zo vergeet je bijna dat je bang bent voor spinnen. Totdat je op een onverwachte plek een spin tegenkomt. Totale paniek. Daarna ben je bang overal spinnen tegen te komen. Je angst is dus ineens vele malen groter geworden.

Alle reden dus om iets aan zo’n angst te doen. Of je nu bang bent:
Voor spinnen, slangen, muggen of de buurvrouw… 😉

Om in het vliegtuig te stappen of in een skilift, waardoor die vakantie die je jezelf zo gunt er maar niet van komt.

Op de snelweg te rijden nadat je een ernstig ongeval voor je ogen hebt zien gebeuren.

Voor de tandarts terwijl die halfjaarlijkse controle toch echt verstandig of die wortelkanaalbehandeling hoogstnoodzakelijk is.

Of heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden, loopt je hoofd over?

Laat mij je begeleiden, zodat je in korte tijd afscheid kan nemen van dit soort belemmerende angsten. En je eindelijk weer de dingen kunt gaan doen die je jezelf zo lang hebt ontzegd.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

CONTACT / INFORMATIE